nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs és Majka kapcsolata

Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Majkáról

Nehéz eldönteni, hogy viccelt, vagy halálosan komoly volt Balázs.

Nem is olyan rég, mi is beszámoltunk róla, hogy Sebestyén Balázs Puzsér Róberttel beszélgetett a soproni PodcastFesten. A kérdésre, hogy a népszerűség-profit, vagy a legyártott tartalom minősége fontosabb, Sebestyén azt mondta, hogy már eljutott egy olyan pontra, amikor már inkább az a fontos, amivel egyetért, vagy sem. “Most vagyok egy ilyen váltásban, hogy akarok-e még tévézni, ha akarok, mennyi ideig akarok, milyen műsort akarok elvállalni és milyet nem, hogyan és hányszor mondok nemet”-ecsetelte Balázs, akit viszont arról is megkérdezett Puzsér, hogy hogyan érinti Majka átigazolása az RTL-hez.

Sebestyén Balázs és Majka

Sebestyén Balázs és Majka

“Azt nem tudom, hogy Majka leigazolása miért van. Talán, hogy ne legyen a másik oldalon Zsákbamacska… De én nagyon örülök Petinek, mert eddig csak Istenes Bencét tudtam mondani, hogy most beszéltem a Bencével, hívjátok őt inkább, mert nagyon szeretné ezt a műsort, aztán gyorsan letettem. Már mondhatom, hogy „hívjátok a Majkát, ő megcsinálná!” – tehát már két nevet tudok mondani. Ugye, a Stohl átigazolt, a Gönczi szintén, alig maradtunk pasik, nem tudtam kire hivatkozni. Ott a Peti, ez tök jó, minél többen vagyunk, annál kevesebbet kell dolgoznom.”- magyarázta szórakozottan Balázs.

További részletek a friss BEST magazinban.

Best magazin címlap május 22

(fotó: Best magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top