Család

Iskolai verekedés Keszthelyen: az igazgató tagad, de a diákok mást állítanak

Állítólag egy keszthelyi középiskolában készült az a videó, amelyen diáklányok verekednek. Az igazgató azt mondta, hogy nem náluk történt az eset, a diákok viszont mást mondanak.

Pár napja jelent meg a videó, amely diáklányok brutális verekedését rögzítette egy iskolában. Lökdösődnek, az egyik lány a haját tépi a másiknak, és még bele is rúg a földön fekvő lány fejébe.

A videó készítője azt állítja, a felvétel a keszthelyi vendéglátóipari szakközépiskolában készült. Az RTL Klub megkereste az iskola igazgatóját, aki azt állította, nem náluk történt a verekedés.

A diákok viszont mást mondanak, mindenki tudott az ügyről. Azt állítják, a felvétel januárban készült, és kilencedikes diákok láthatók rajta. Az egyik tanuló úgy tudja, hogy fegyelmi eljárás indult a verekedők ellen, de kirúgni nem fogják őket.

A diákok azt is elmondták, hogy ők is meglepődtek az eseten, mivel nem jellemző az iskolára. Azt nem tudták, miért tört ki a verekedés.

Az intézmény fenntartója nem nyilatkozott az ügyben, így nem tudni, indult-e vizsgálat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top