Család

Kabátban ültek az osztályteremben a fázó diákok a szombathelyi iskolában

A szülők olajradiátort és hősugárzót vittek a negyedikesek osztálytermébe, de a nagy helyiségben annyira hideg volt, hogy azok sem segítettek.

Nagykabátban és csizmában ültek a diákok a szombathelyi Bercsényi Általános Iskolában, mert annyira hideg volt az osztályteremben – írja a Nyugat.hu egy negyedik osztályba járó tanuló szülőjének beszámolója alapján.

Mint írta, a szél süvít be az ablakon, aminek elsősorban az az oka, hogy az ablakok szabályosan szét vannak rohadva. A szülők olajradiátort, hősugárzót vittek be, de a nagy teremben az sem segít.

Végül úgy oldották meg a problémát, hogy az érintett negyedikes diákokat átköltöztették egy másik tanterembe, így péntek délután már ott tanultak.

Az iskolában egyébként korábban már a nyílászárók 70-80 százalékát kicserélték, ám a keleti oldalon, ahol a negyedikesek vannak, egyelőre elmaradt a felújítás. A tervek szerint a közeljövőben egy újabb pályázattal ott is kicserélik a régi ablakokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top