Család

Savat öntött a feleségére, mert harmadszorra sem fiút szült

A férfinak teljesen elborult az agya, mikor megtudta, hogy harmadik gyermeke is lány lett.

A 25 éves Farah Biwi és a 32 éves Siraj Biwi nyolc éve házasok, két gyermekük van. Az indiai házaspárnak nemrég újra kisbabája született, ám a baba fogadtatása elég tragikusan alakult. A férj, aki fiúgyermeket várt, nem tudta megemészteni, hogy harmadszorra is lánya született, dühét pedig brutális módon töltötte ki a feleségén.

Az építési vállalkozó férfi savval öntötte le a fiatal nőt, aki súlyosan megsérült az arcán, a karján és a hasán is. A nő azt mondja, férje, anyósa és apósa már az első két kislány születése után is megfenyegette, és arra kötelezték, kérjen a saját szüleitől pénzt, mondván, a lányok nem tudnak dolgozni. Ha a nő ezt elutasította, összeverték.

Az erőszak mindennapossá vált, ám a feleség a gyerekek miatt nem tudta otthagyni a férjét – nem lett volna pénze, hogy eltartsa a két kislányt. A savas támadás után viszont elhatározta, nem megy többé vissza a férfihoz, akit a rendőrségnek még nem sikerült elkapni. 

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top