Család

Pár nappal a „temetése” után kegyeskedett hazafáradni az elkóborolt macska

Azt sem várta meg, hogy rendesen elsirassák. Már csak azt nem tudják a gazdái, hogy kinek a macskáját temették el helyette.

Az angliai Robinson család tagjai tíz napon keresztül keresték kétségbeesve imádott macskájukat, Willow-t. A cicusnak a legkeményebb fagyok idején veszett nyoma, így a gazdiék egyből a legrosszabbra gondoltak. Körbeplakátolták a fotójával a környéket, és tűvé tették érte a várost, de hiába. Egyik nap aztán egy elgázolt macska tetemére bukkantak herefordshire-i házuk közelében. Abban a tudatban, hogy imádott házi kedvencük holttestére bukkantak, megsiratták és eltemették a szerencsétlen állatot. Néhány nappal később aztán hazajött a macska.

Cat Robinson elmondása szerint szabályosan gyászolt a család Willow halála miatt. Bár az úttesten talált macskán annyi autó áthajtott már, hogy lehetetlen volt felismerni, a bundája mintája éppen olyan volt, mint Willow-é. Hétéves kisfiuk, Josh mégsem volt hajlandó elfogadni, hogy kedvence örökre elment, ezért mindennap kirakott egy kis ételt neki, hátha mégis hazajön.

És végül neki lett igaza: a kis cirmos csont és bőr volt, mikor hazaért, és az egyik lába eltörött, de legalább életben volt. Azonnal elvitték az állatorvoshoz, aki ellátta a sebeit, úgyhogy most újra együtt a család.

Már csak egy rejtély maradt: továbbra sem tudni, kié volt a macska, akit eltemettek a kertben. De bárkié is volt, méltó temetést kapott – jelentette ki Josh édesanyja.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top