Család

Egy vagyonért árulta szüzességét a brit diáklány

Súlyos pénzekért árulta a szüzességét a diák, hogy utazhasson.

Egymillió fontért (360 millió forintért) adta el szüzességét egy közvetítő cégen keresztül a 26 éves brit diáklány, Jasmine. Az első alkalomért legtöbbet állítólag egy hollywoodi színész kínált, majdnem kétszer annyit, mint az egyik ismert labdarúgó a Premiere Lauge-ből. Volt egy harmadik érdeklődő is, egy müncheni üzletember, akit Jasmine igazi úriembernek, ugyanakkor túl öregnek talált.

A diáklány a Daily Starnak elmondta, hogy a titokzatos hollywoodi filmcsillag pont a kedvenc filmszínésze, akivel áprilisban ejtik majd meg a találkozót egy elegáns szállodában. Jasmine elmondta azt is, hogy azért adta el a szüzességét, hogy utazhasson a világban és megalapozhassa jövőjét.

Jasmine-t terve megvalósításában a világ egyik legnagyobb ilyen ügynöksége, a Cinderella Escorts segítette, ahol könnyen áruba bocsáthatta ártatlanságát a lány. Az ügynökség szerint komoly döntést jelent pénzért szexelni, és egy lánynak, aki így dönt, kényelmesen kell éreznie magát közben. „Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy összekössük a gazdag úriembereket a nálunk hirdető szüzekkel, örülünk, hogy Jasminnek összejött.”

A Cinderellánál jelenleg 56 szűzlány kínálja ártatlanságát gazdag úriembereknek.

Daily Star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top