Életmód

Apácák nevelték, most a szüzességét árulja

A házasságig akart várni az első szexszel, ám a szerelme megcsalta.

A 23 éves Bailey Gibson egy mélyen vallásos család örökbefogadott lánya. Gyerekként nem nézhetett tévét, csakis egyházi zenét hallgathatott, és barátai sem lehettek. 16 évesen a szülei bentlakásos, egyházi lányiskolába küldték, ahol fiúkkal még csak véletlenül sem kerülhetett kapcsolatba. Érettségi után felkereste a vér szerinti családját, és velük élt egy darabig, majd megismerkedett az első barájtával, akivel össze is költözött.

Fotó: Moonlite Bunny Ranch

A lány vallásos neveltetésének megfelelően nem akart szexuális kapcsolatot létesíteni szerelmével az esküvő előtt. A fiú látszólag elfogadta ezt, ám Bailey egy nap megtudta, hogy Valentin-napon lefeküdt az exével. 

Bailey ezek után határozta el, hogy felhagy a „jókislány-életmóddal”. Olyannyira, hogy a fejébe vette, eladja a szüzességét. Az aukciót egy legális bordélyház közreműködésével bonyolítja le, és azzal fog életében először lefeküdni, aki a legmagasabb összeget hajlandó kifizetni ezért.

Daily Star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top