nlc.hu
Életmód

Bizarr erdélyi ingatlanhirdetés

Kiakadt a net ezen a gyulafehérvári ingatlanhirdetésen

A kommentelők szerint erősen túlárazott a hirdetés.

Heves reakciókat váltott ki egy ingatlanhirdetés a romániai Gyulafehérváron. A tulajdonos a romos házát és a hozzá tartozó telket 75 ezer euróért (átszámítva mintegy 28 millió forintért) kínálja – írja a maszol.ro.

Egyedi lehetőség! Ház és telek eladó Gyulafehérvár központjában” – hirdeti az 1970-ben épített kétszobás, 45 négyzetméteres házat és a 165 négyzetméteres telket. A netezők a képek láttán azonban sokkot kaptak, egyik kommentelő szerint „még a patkányok sem laknának benne”, nemhogy egy család.

gyulafehérvári ház

75 ezer eurót kérnek ezért a gyulafehérvári házért – Fotó: Alba Iulia Non-Stop Facebook-oldal / via: maszol.ro 

A beszakadt tetejű épület rettentő rossz állapotban van, szinte az összedőlés határán áll, miközben borsos árat kérnek érte.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy háromszoros áron kelt el Anglia legmocskosabb háza. A vártnál 50 millióval drágábban talált új gazdára a szeméttel és szétdobált holmikkal telepakolt ingatlan. Ráadásul lyukak voltak a falakon, a fürdőszobában széttörtek a csempék, és a fotók alapján már ahhoz is bátorság kellett, hogy valaki egyáltalán betegye a lábát a házba, amely 3 évig volt bedeszkázva, miután egy tűzeset után kiköltöztek az ott lakók. Az ingatlanosok csak úgy írták le az állapotokat: „teljes felújításra és korszerűsítésre szorul”. Valószínűleg egy befektető vásárolta meg, aki teljesen kiüríti és felújítja a házat, így már érthető, hogy nem nagyon zavarta a bent uralkodó gyomorforgató állapot.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top