Család

Anyja halála óta a buszvezető készíti el a kislány frizuráját

Anyja helyett anyja az iskolabusz-vezető a félárva kislánynak.

A legtöbb kislánynak édesanyja helyes frizurát készít nap mint nap. Sajnos Isabella Pierinek ez nem adatott meg, mióta két évvel ezelőtt meghalt az anyukája. Apjának – erőfeszítései ellenére – nem sikerült felvállalható frizurát készíteni a 11 éves kislánynak, ő pedig nem tanulta meg senkitől sem a fonás csínját-bínját. Azonban váratlan helyen találta meg nemrég saját, személyi fodrászát. Az iskolabusz vezetője, Tracy Dean felajánlotta szépészeti szolgáltatásait Isabellának, aki nagy örömmel elfogadta azt.

Deannél ez egyáltalán nem rendhagyó szokás, sok gyereket segít „gatyába rázni”, mielőtt kitenné őket az iskolánál. A nőnél hét évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot, ekkor szembesült azzal a gondolattal, hogy gyermekei talán anya nélkül fognak felnőni. Megijedt, hogy férje mellett ki fog gondoskodni azokról a dolgokról, amiket egy anya tud inkább megadni csemetéinek. Például a tökéletes frizurát. Talán ezért is gondoskodik rengeteg gyerekről az iskolabuszon, akik rendkívül hálásak ezért. Isabella számára Dean olyan, mint egy második anya, gyönyörű frizuráját pedig még a tanárok is gyakran észreveszik.

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top