Család

„Ez az én testem” – smoothie-t készített a placentájából az anyuka

Bizarr módját próbálta ki az anya a szülés utáni regenerálódásnak.

Négygyermekes anyukaként Jay Woodall jól ismeri a vajúdás és a szülés folyamatát. Két legutóbbi szülése után úgy döntött, hogy kipróbál valami újat a szülés utáni gyógyulás során, és megkóstolja a placentáját. Végül nemcsak ő tett kísérletet, hanem rávette családját, hogy ők is kövessék a példáját.

Az emberek egy része undorodik ettől, egyesek érdeklődőek és nyitottak, de igazából nem érdekel, ki mit gondol. Mindenki joga van a véleménye kinyilvánítására, ahogy nekem is. Ez az én testem, így én döntöm el, mit teszek vele. Ki akartam próbálni ezt a módszert, hogy valóban javítja-e az egészségemet és a testemet

jelentette ki Woodall.

Woodall végül smoothie és pirulák formájában kapta meg a placentát, hogy segítsen neki a szülés utáni érzelmi és hormonális kiegyensúlyozottság helyreállításában.

„Nagyon előnyös dolog, szerintem segíteni fog a szülés utáni depresszióban szenvedő anyákon. Amikor én kipróbáltam, nagyon megnyugtató érzés árasztott el, energikus lendületet kaptam. Jó tapasztalat volt, jól éreztem magam.”

Cafe Mom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top