Család

Kisfiúkat zsarolt intim fotóikkal a budapesti férfi

Tininek adta ki magát, így vette fel kapcsolatot a gyerekekkel. Intim fotókat kért tőlük, majd ezeket felhasználva további dolgokra vette rá őket.

Kisfiúkat zsarolt intim fotóikkal egy 31 éves férfi Budapesten. Tininek adta ki magát a Facebookon, és fotókat kért a gyerekektől – számolt be a Tények.

A többnyire Viktor néven bejelentkező férfi arra is rávett több fiatalt, hogy videóhívás közben magukhoz nyúljanak. Aki erre nem volt hajlandó, azt azzal fenyegette meg, hogy a korábban elküldött fotókat nyilvánosságra hozza.

Volt olyan kisfiú, aki szexuális levelezést folytatott a férfival. Őt azzal zsarolta, hogy a beszélgetésüket elküldi a fiú ismerőseinek.

A rendőrök öt gyerekről is találtak felvételeket a férfi telefonján. Úgy bukott le, hogy az egyik édesanya megtalálta fia számítógépén a perverz levelezést. Feljelentést tett, majd miután lefoglalták a férfi számítógépét és telefonját, további gyerekekhez is eljutottak a rendőrök.

A vádlott pontosan tudta, hogy áldozatai még nincsenek 14 évesek, a legfiatalabb 11 éves volt.

A férfi mindent bevallott, a rendőrök gyermekpornográfiával, szexuális kényszerítéssel és szexuális visszaéléssel vádolják. Akár 15 évet is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top