Család

Drága éttermekbe hívta, majd a számlával együtt faképnél hagyta a nőket

Legalább 5 nőt ültetett fel az elmúlt évben az a férfi, aki éttermi vacsorái fizetésére használta randevúpartereit.

A pasadeneai Paul Gonzalesnek nem akármilyen híre van már a városban. Csak az elmúlt egy évben legalább öt eset történt, amikor az első randevún ugyanazzal a trükkel csapta be partnereit. A jelek szerint Gonzalesnek a hasa a gyenge pontja, ám a drága éttermek rendszeres felkeresését szemlátomást nem engedheti meg magának.

Ezért rendszerint különböző randioldalakról más és más álnév alatt hívja rendevúra a kiszemelt nőket, akiket aztán egy kellemes vacsora után faképnél hagy a több száz dolláros éttermi számlával.

Legutóbbi áldozatának például azt hazudta a vacsora végén, hogy ki kell szaladnia a kocsiba a telefon töltőjéért, mert beteg nagynénjéről vár egy fontos hívást. Soha többé nem tért vissza, partnerének pedig egyedül kellett kifizetnie a 130 dolláros számlát.

A pasadenai rendőrség úgy sejti, hogy sokkal több áldozata lehet a férfinak, ám sok nőt a szégyenérzete tart vissza attól, hogy nyilvánosan beszéljen a vele történtekről. 

(Forrás: Odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top