Család

Sokan támadják az anyát, aki külön utazik fiaitól a repülőn

Össztűz zúdult a brit tévés műsorvezetőre, Kirstie Allsoppra, miután beismerte, hogy nyaralásaik alkalmával szeparáltan utazik a repülőgépen 10 és 12 éves fiától.

Kirstie Allsopp azzal indokolta döntését, hogy nehezen megkeresett fizetését inkább nyaralási élményekre költi, mint a fiai első osztályú repülőjegyére. Ugyanakkor ő partnerével nem hajlandó lemondani a kényelmes utazás és az exkluzív kiszolgálás örömeiről, ezért maguknak mindig business class jegyet vesz. 

Sok kommentelő felelőtlenséggel vádolja Kirstie-t, mondván, hogy ilyen korú gyerekeket még nem szabadna egyedül hagyni egy repülőn.

Egy volt légiutas-kísérő pedig azt írta, hogy ki nem állhatta azokat a vendégeket, akik ezt csinálták, és ezzel gyakorlatilag ingyen babysitternek használták a repülőgép személyzetét.

Ugyanakkor sokan megértik Kirstie döntését, és azt mondják, gyermekei személyiségének ismeretében minden szülőnek jogában áll meghozni ilyen döntéseket. 

(Forrás: The Stir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top