Család

Kiakadt a kismama: férje a saját szüleit is beviszi a szülésre

A férfi ellentmondást nem tűrve döntött arról, hogy saját szülei is ott legyenek a szülőszobában gyermeke születésekor.

Isabella Lagunának nem sok beleszólási lehetőséget hagyott férje a saját szülésébe. Bár ő a gyermeküket kihordó fél, a férfi önkényes módon döntött arról, hogy az őszülei is legyenek ott a szülésnél.

A kismama megosztotta történetét az interneten, hogy segítséget kérjen, amire rögtön reakciók százát kapta. Az emberek felháborodtak a férj szándékán, és egyértelműen Lagunának adtak igazat:

„A szülőszoba nem a társasági összejövetelek helyszíne.”

„Először is, a szülőszobának rendkívül magas higiéniai követelményeket kell fenntartania annak biztosítása érdekében, hogy az anya és a baba ne kapjon el életveszélyes fertőzéseket. Másodszor, a szülés nem szép, vér és testnedvek láthatók ilyenkor, mind a természetes szülés, mind a császármetszés esetében. Sok férfi, beleértve a legerősebbeket is, nem képes végignézni a szülést, mert elájul, vagy érzelmileg nem tudja kezelni a szituációt.”

Volt, aki nemes egyszerűséggel azt tanácsolta a kismamának, hogy hagyja el a férjét, de a legtöbben azzal érveltek, hogy kizárólag Laguna rendelkezhet a saját teste felett.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top