Család

12 négyzetméteren él az öttagú család, ahol még víz sincs

Egy apró nyaralóban él egy háromgyermekes miskolci család, az ingatlanban még víz sincs. A három gyerek közül kettő fogyatékkal élő, az apa súlyos szívbeteg. Albérletük télen égett le, mindenük odaveszett a tűzben.

Tél közepén égett le a miskolci, háromgyermekes család albérlete, csak a kutyát tudták kimenekíteni magunkon kívül. A tűzben mindenük odalett, de az édesanya szerint a tragédia még jobban összekovácsolta a családot.

Most egy ismerősük 12 négyzetméteres fanyaralójában élnek öten, a kis házikóban még víz sincs. Az apának tavaly három szívrohama volt, most már jól van, de dolgozni még nem engedik. A gyerekek most nyáron nem csak a nyaraló felső szintjén, hanem az udvaron lévő sátorban is alhatnak, de a tél közeleg, a szülők pedig nem tudják, miből téliesítsék a nyaralót, ahol addig maradnak, ameddig szeretnének.

A család már eddig is rengeteg segítséget kapott, főleg ruhákat és élelmiszert, amiért most is rettentően hálásak, viszont hosszú távon más segítség is jól jönne – hangzik el az RTL Klub riportjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top