Család

23 éves titokra leltek fürdőszoba-felújítás közben

Az interneten már meg is lett az egykori fiatal pár!

Egy kaliforniai pár, Jessica és Alex Monney éppen a fürdőszobájukat újíttatták fel, amikor a csempék mögött érdekes üzenetre – egy kis időkapszulára – bukkantak 1995-ből.

A 23 évvel ezelőtti üzenet egy kedves fiatal pár fotójával kezdődött. „Helló, mi vagyunk Shinsekiék! 1995 nyarán újítottuk fel a fürdőszobát. Ha ezt olvasod, azt jelenti, hogy megint felújítjátok. Mi volt a baj vele?!?!”

A levél egy nyuszival folytatódott, mellette a következő szöveggel: „Én pedig Cassie nyuszi vagyok, én is itt éltem! (Szobatiszta vagyok!) Én leszek az új Cadbury-nyuszi a reklámban!”

averagedickdude/Reddit

Ahogy már annyiszor, az internet itt is gyorsan segített. Egy bizonyos Jay Shinseki tiszteletes jelentkezett a Twitteren, és elmondta, hogy ez bizony az öccse, Troy, és a felesége. Így festenek most:

Fotó: Twitter

A Monney házaspár nagyon szeretne a régi lakókkal élőben is találkozni, hogy elmondhassák nekik: megtalálták az üzenetet.

(via UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top