Család

Koszorúslánynak hívták el az esküvőre, de végül ő lett a menyasszony

A fiatal nő azt hitte, egyik barátnője házassági fogadalmának a megújítására hivatalos, közben a saját esküvőjére csöppent.

A Kelet-Sussexben élő Lesley Morgan egyáltalán nem számított arra, hogy párja, akivel 17 éve él együtt, meglepetésesküvőt szervez a számára. A fiatal nőt szinte sokként érte, amikor kiderült: ahelyett, hogy az egyik barátnője házassági fogadalmának a megújítására kerülne sor, a saját esküvőjére futott be. Amikor ez „leesett neki”, könnyekben tört ki. Barátja teljes titokban szervezte meg az esküvőt, amelyre Lesley családját és barátait is meghívta.

A 35 éves brit nő abban a tudatban ment el a szertartásra, hogy azt hitte, barátnőjének, Tinának lesz a koszorúslánya. „Chris és én évek óta jegyben járunk, de ő sosem volt az a házasodó típus. Azt hiszem, az esküvő gondolata karácsony táján foganhatott meg benne, amikor éppen rossz napot fogott ki taxisofőrként, és ezt már akkor megéreztem, amikor hazafelé tartott. Erre azt mondta: csak most szembesült azzal, hogy senki sem érti meg őt úgy, mint én” – mesélte a fiatal nő.

Forrás: SWNS

Lesley semmit sem sejtett, csak akkor kezdett gyanakodott, amikor a terembe belépve nem esküvői ruhában látta Tinát. „Az elmúlt hónapokban volt, hogy időnként gyanút fogtam, de aztán mindig történt valami, amitől elhessegettem a gondolatot” – vallotta be. „Tina azt mondta nekem, hogy válasszak ruhát erre a napra, s ebből rögtön arra gondoltam, talán ez lesz az esküvőm napja. Kiválasztottam álmaim ruháját, de aztán aggódni kezdtem: mi van, ha tévedek, s furcsán jönne ki, hogy menyasszonyi ruhában jelenek meg a barátnőm fogadalommegújításán. De amint beléptem, és észrevettem, hogy Tina nem esküvői ruhát visel, Chris pedig ott áll vőlegényöltönyben, már tudtam: ez az én nagy napom. Elsírtam magam. Semmi stressz nem volt bennem, minden tökéletes és nagyszerű volt, utólag semmit sem változtatnék rajta”.

Chris mindent titokban intézett a család és a barátok segítségével. „Ez azt mutatja, hogy mindent tud rólam” – mondta pirulva az újdonsült feleség.

Forrás: SWNS

 „Az egyetlen dolog, amiről először azt gondoltam, hogy módosítanám, az a nyitótáncunk zenéje, ami Ed Sheeran Perfect (Tökéletes) című dala volt, de ahogy jobban belegondoltam, a dalszöveg remekül illik a páromra, aki tökéletesen megszervezte az esküvőt. Úgyhogy tényleg találó volt ez a dal” – jegyezte meg Lesley.

A boldog párhoz 50 vendég csatlakozott a nagy napon, többek között a házaspár 13 éves fia, Bailey és Lesley bátyja, valamint nagyapja, aki Skóciából utazott az esküvőre.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top