Család

Esküvői fotókat készített beteg nagyapjával, hogy teljesítse utolsó kívánságát

Az utolsó pillanatig titokban tartotta nagyapja előtt, hogy mire készül, csak a kórházban mondta el, hogy teljesülhet az álma, és oltárhoz kísérheti.

A nagyszülők különleges helyet foglalnak el életünkben, de vannak, akiknek nem csak nagyszülei ők, de nevelő szülei is egészen kis koruktól fogva. Fu Xueweit 10 évesen vették magukhoz nagyszülei, aminek köszönhetően különleges kötelék lett közöttük. Most, hogy 25 lett, ő az egyetlen akire számíthat 87 esztendős beteg nagyapja. Fu Xuewei egy régi álmát teljesítette, amikor oltárhoz kísérhette unokáját menyasszonyi ruhában.

Xuewei esküvői fotóin hiába keressük a vőlegényt. Xuewei egyedülálló, és nem is tervez a közeljövőben férjhez menni, de nagyapja mindig is arra vágyott, hogy részese lehessen a nagy eseménynek. Amikor komoly beteg lett, Xuewei úgy érezte, nem biztos, hogy látni fogja még menyasszonyi ruhában.

A idős férfi kritikus állapota megváltoztatta Xuewei életét. Annak tudatában, hogy bármikor elvesztheti őt, úgy döntött végig mellette marad, és ápolja, amíg csak lehet. Ezért készült neki egy meglepetéssel, ami egy igazi esküvői fotózás volt. Xuewei kiválasztotta a ruhákat, és a templomba is elvitte nagyapját, hogy eljátszhassa, ahogy az oltárhoz kíséri.

Forrás: My Modern Met

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top