Család

Nászutas lakosztályuk helyett a sürgősségin kötöttek ki a friss házasok

Szerencsétlen véget ért a skót Nicola és James Campbell esküvője, és sajnos nem ez volt az egyetlen katasztrófa, amely a nagy napon érte őket.

Nicola és James Campbell a hajnalig tartó táncolás után sajnos a helyi kórház sürgősségi osztályán kötött ki a nászutas lakosztály helyett. A vőlegény ugyanis egy szerencsétlen lépéssel kificamította a bokáját, és sürgős orvosi segítségre szorult. 

Először azt hittem, hogy csak viccből nem kel fel a padlóról, de aztán láttam, ahogy gyűlnek a könnyek a szemében, és nagyon megijedtem

– mesélte az esetről a menyasszony, aki azonnal kórházba szállította sérült vőlegényét. A baleseti osztályon természetesen csodaszámba ment az ünnepi ruhában megjelent pár, minden orvos és nővér tudni akarta, hogy mi történt velük. 

Az este folyamán korábban már a menyasszonnyal is történt kis híján egy katasztrófa. Valaki eldobott a közelében egy égő gyufát, amitől majdnem meggyulladt a menyasszonyi ruhája, azonban szemfüles fotósa szerencsére gyorsan elhárította a katasztrófát. Nicola akkor azt hitte, hogy ez lesz a legrosszabb emléke a nagy napjáról, de sajnos tévedett. Öröm az ürömben, hogy a hotel személyzete legalább megértő volt velük, és engedték nekik átfoglalni nászautas lakosztályukat egy későbbi időpontra, amikorra a vőlegény lába meggyógyul. 

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top