Család

Egy gyorsétterem vécéjében szült – ingyen csirkefalatkákat kap a baba élete végéig

A baba örök életére elegendő csirkefalatkát kap.

Falon és Robert Griffin éppen a kórházba tartottak, mert megindult a szülés, de egy pillanatra meg kellett állniuk a közeli Chick-fil-A gyorsétterem parkolójában, hogy két nagyobb lányukat átadják egy családi barátnak.

A vajúdó Falon, bár a gyorsétterem zárva volt, megkérte a személyzetet, hogy engedje be őt a mosdóba, miközben férje elköszönt a lányoktól. Amikor Robert felesége keresésére indult, az étteremvezető elmondta neki, hogy a nő a mosdóban van, és nagyon kiabál. A férfi berontott, és meglátta, hogy kint van a kislányuk feje búbja.

Azt mondtam neki, meséli Robert, hogy „drágám, ezt itt kell megcsinálnunk.” Nem tudták, hogy mi lesz, hogy életben marad-e a kislányuk, hiszen Falon veszélyeztetett terhes volt, de világos volt, hogy a kórházba már biztosan nem érnek be. Ahogy megindult a szülés, az üzletvezető hívta a mentőket.

Fotó: Robert Griffin.

Amikor a kicsi vállai is kint voltak, Robert észrevette, hogy a köldökzsinór rátekeredett a baba nyakára, de szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy valahogy leszedte róla, majd elvágta a köldökzsinórt, meleg törölközőbe bugyolálták a babát, és így várták a mentőt.

Az anyuka, Falon, és a kis Gracelyn Mae Violet Griffin is egészségesek. Az étterem Gracelyn 14 éves korára munkát ajánlott a babának, és egész életére elegendő csirkefalatkát ígérnek neki.

(via Yahoo)

Kiemelt képünk: Robert Griffin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top