Család

Befalazták a szomszéd macskáját az építkezésen

A bársonytalpú több mint két hetet töltött a fal fogságában, de életben maradt.

A brit Rosy Clark 2 és fél hete nem találta 4 éves cicáját, Dextert. Az eltűnt macska fotóját kiplakátolta a környéken és a közösségi oldalakon is közzétette a keresést, senki sem jelentkezett, aki látta volna az állatot, így a nő már a legrosszabbtól tartott.

Egyik este aztán a kertben borozgattak egy barátjával, amikor mintha egy macska panaszos nyávogását hallotta volna. Először azt hitte, hogy képzelődik csupán, ám később újra halotta a hangot az egyik szomszédos, épülő ház irányából.

Átmászott a kerítésen, közelebb ment az épülethez és immár egyértelmű volt, hogy a nyávogás és kaparászás az egyik fal mögül hallatszik. A cicát egyszerűen befalazták.

A gazdi azonnl hívta az ingatlanfejlesztőt, majd több órás szervezés következett. Másnap reggel egy építőmunkás és egy villanyszerelő segítségével kibontották a falat, és mögüle előkerült Dexter. Erősen lesoványodva, de élve.

A gazdi számára is rejtély, macskája hogyan maradhatott életben ennyi ideig a fal fogságában. Mindenesetre nagyon boldog, hogy visszakapta.

SWNS

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top