Család

Milliós kártérítést kapott a társkeresőtől egy nő, mert nem találta meg álmai férfiját

Az összes befizetett pénzét visszakapta, és némi kártérítésre is szert tett a csalódott brit nő. De mégsem lehet teljes az öröme, mert neki is fizetnie kell.

Egy elvált nő 12 600 fontot, több mint 4,5 millió forintot kapott vissza a Seventy Thirty nevű exkluzív társkereső ügynökségtől, mert nem találta meg álmai férfiját. A bíróság szerint a cég megtévesztette a nőt.

Tereza Burki azért perelte be az ügynökség ügyvezető igazgatóját, mert a cég azt állította, hétezer férfi keresi náluk a szerelmet, miközben valójában csak százan voltak.

A bíró ezért úgy döntött, az ügynökségnek vissza kell fizetnie a 2014-ben regisztrált nő által befizetett 12 600 fontot, további 500 font pedig az okozott „csalódottság és szomorúság” miatt jár neki.

A 47 éves nő egyébként olyan férfit keresett, aki gazdag, több ingatlana van, és hajlandó lett volna teherbe ejteni.

Tereza Burki azonban nem örülhet teljesen. A bíróság ugyanis arra kötelezte, hogy 5000 fontot fizessen a társkeresőnek, mert az interneten átverésként írt a szolgáltatásról, ami rágalmazásnak minősül.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top