Család

4 hónappal korábban karácsonyoztak a haldokló kisgyerekük miatt

Előbbre hozták az ünnepeket a szülők, mivel a 3 éves kisfiuk utolsó kívánsága a családi karácsony volt.

A walesi Nantyglóban élő Riley Daviest a leukémia egyik gyógyíthatatlan változatával (vegyes eredetű leukémiával) diagnosztizálták 2017-ben. „Nagy harcosnak” hívta az anyja, Victoria, mivel a kezelések ellenére háromszor visszaesett, ennek ellenére nem adta fel a totyogó, sőt még egy súlyos vérmérgezést is túlélt, miközben a rák ellen küzdött. Amikor azonban az orvosok azt mondták a családnak, hogy csak napjai vannak hátra a kisgyereknek, előrehozták miatta a karácsonyt. Ez volt Riley utolsó kívánsága.

A haldokló kisfiú azt kérte, hogy találkozhasson a Mikulással és Peppa malaccal, akik személyesen vitték el nekik az ajándékait. A szülők mindezt egy jótékonysági alapítvány segítségével valósíthatták meg. Riley 9 nappal később anyja karjaiban meghalt.   

Riley 2017-ben, amikor kiderült a leukémiája – Forrás: Mirror

A szülők most egy tündérmese tematikájú temetést szerveznek  elhunyt kisfiuknak fehér lóval és szivárványszínekben pompázó hintóval. Remélik, ebben is számíthatnak a jótékonysági alapítvány támogatására.

Riley óriási bátorságot mutatott, iszonyú harcot vívott a rákkal, és mostanra a szervezete feladta a küzdelmet. Egy szivárványharcos volt. A mesevilágot idéző temetéssel Riley életét szeretnénk ünnepelni” – mondta el könnyezve az anyuka.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top