Család

Tragikus körülmények között halt meg Mia Farrow három örökbe fogadott gyereke

Mia Farrow 10 örökbe fogadott gyermeke közöl három tragikus hirtelenséggel halt meg. A még élő testvérek egyike szerint nevelőanyjuknak nagy szerepe volt abban, hogy testvérei öngyilkosok lettek.

Mia Farrow, Woody Allen egykori felesége élete során négy gyermeket szült, tízet pedig örökbe fogadott. Az első örökbe fogadott gyerek, Tam, a vak vietnámi kislány a kilencvenes évek végén került Farrow családjába, ám 2000-ben meghalt, hivatalos jelentések szerint szívelégtelenségben.

Moses, az örökbe fogadott gyermekek egyike viszont teljesen másként emlékszik. Szerinte amit az újságok írtak a szívelégtelenségről mint halálokról, hazugság. Úgy emlékszik, hogy Tam súlyos depresszióval küzdött, ám Mia Farrow megtagadta tőle az orvosi segítséget, mondván, a lány csak „szeszélyes”. „2000-ben aztán a végzetes napon Tam és anyánk összeveszett, aki a vita végén elhagyta a házat, Tam pedig öngyilkosságot követett el a tabletták túladagolásával” – írja Moses.

Mia Farrow – Forrás: Mark Sagliocco/WireImage/GettyImages

„Az anyám utána azt mondta másoknak, hogy a gyógyszer-túladagolás véletlen volt. Ezt azzal magyarázta, hogy Tam vak volt, és nem tudta, milyen tablettákat vesz be.” Moses szerint ez már csak azért is hazugság, mert Tia remekül tájékozódott a térben, jó volt a memóriája is, és a vakság nem rontotta a számolási képességeit.

Moses Mia Farrow-t okolja a szintén Vietnámból örökbefogadott nővére, Lark Song halála miatt is, aki 2008 karácsonyán halt meg az AIDS szövődményeiben, de testvére szerint ezt önpusztítás és függőség előzte meg. Moses úgy véli, lehetetlen volt anyjukkal egy fedél alatt élni, amikor nem tették pontosan azt, amit mondott, hiába is volt megkérdőjelezhető az, amit gondolt.

„Sajnálom, hogy olyan esetekre kell emlékezzek, amikor vak vagy fizikailag fogyatékkal élő testvéreim »megbotlottak a lépcsőn«, vagy bezárták őket egy szobába, vagy szekrénybe”. Moses arra is emlékszik, amikor Taddeus nevű testvérét egy éjszakára valami gyerekcsíny miatt egy udvari fészerbe zárták.

A családi tragédiasorozat pont Taddeus 2016-os halálával folytatódott, aki egy automata fegyverrel véget vetett az életének.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top