Család

Hátborzongatóan menők lettek ennek a kismamának a babaváró fotói

Ki mondta, hogy a babaváró fotók csak rózsaszín cukormázzal leöntve állják meg a helyüket? Ez a leendő anyuka inkább a halloweeni hangulatra szavazott, és nem is tette rosszul.

A babaváró fotók szinte kivétel nélkül a cukiságra vagy az ultrafeminin hatásra utaznak, egy Sage James nevű kismama azonban úgy döntött, köszöni, nem kér a cukormázból. Hacsak nem halloweeni édességeket borít!

Az extravagáns leendő anyuka egy merész, ámde meseszép csipkeruhát választott a terhesfotóihoz, amelyet kísérteties pókhálókkal egészített ki. A fotókat egy régimódi, tejjel töltött kád egészítette ki, amelyben az őszi hangulathoz hűen tökök úsztak. 

A fotókat készítő Tia Hunnicott elárulta, hogy szinte minden kelléket fillérekért szereztek be az Amazonon, a hatás ennek ellenére mégis szuper különleges lett. A kismama és a fotós annyira belejöttek a közös munkába, hogy a pici érkezése előtt még egy hálaadásnapi sorozatot is terveznek, hogy teljesen kimaxolják az őszi szezont.

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top