Család

8 éves kislány szállt szembe a fegyveresekkel, akik kirabolták az apukáját – videó

Több felnőtt csak tétlenül nézte, mi történik.

Fegyveres bűnözőkkel szállt szembe egy 8 éves kislány a Fülöp-szigeteken, miután azok kirabolták az édesapját. A biztonsági kamerák mindent rögzítettek, a hős kislányból pedig egy csapásra híresség vált – írja a Unilad.

A kisiskolás Brielle Minia éppen a házuk előtt játszott, amikor édesapja hazaérkezett az autójukkal. Ekkor négy férfi, aki eddig utcai árusnak álcázta magát, fegyvert rántott, és elvette a férfi pénzét. Egyikük még a házukba is berohant, értékek után kutatva. Mindezt több felnőtt is végignézte, ám senki nem lépett közbe. Egészen addig, amíg a bűnözők menekülőre nem fogták: ekkor ugyanis Brielle állta az útjukat.

A kislány belekapaszkodott az egyik rablóba, és feltépte a táskáját, a házból összelopkodott értékek pedig a földre ömlöttek. A férfi megpróbált utánuk kapni, de a kislány gyorsabb volt nála, ezért inkább rohanni kezdett. A kislány ekkor utána iramodott, és még egyszer rávetette magát, miközben a férfi már a motorján ült. A férfi gyorsan lerúgta magáról a kislányt, aki ekkor a földre esett, a bűnözők pedig elhajtottak.

A kislány két napot töltött a kórházban: eltört az orra és kisebb zúzódásokat is szenvedett, de egyáltalán nem bánja, hogy szembeszállt a rablókkal. Inkább azt sajnálja, hogy az apjától ellopott pénzt nem sikerült visszaszereznie. Ünnepélyesen esküt tett, hogy a rablók legközelebb nem ússzák meg ennyivel. A sajtónak azt is elárulta, hogy egyáltalán nem félt, sőt szerinte a bűnözők a gyávák, és újra megtenné ugyanezt, ha hasonló helyzetbe kerülne.

Kattints a lejátszáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top