nlc.hu
Család
Az Ebayen ismerte meg későbbi férjét

Az Ebayen ismerte meg későbbi férjét

Az ausztrál nő csupán néhány könyvet akart vásárolni, de élete párját találta meg.

Az ausztrál Monique Frankel az Ebay-en licitált néhány könyvre. Az eladó, Adrian felajánotta neki, hogy személyesen viszi el neki a könyveket, így megspórolhatja a postaköltséget.

A férfi karácsony után néhány nappal kopogott be a csomaggal Monique-hoz. Beszélgetni kezdtek, majd egy óra múlva azon kapták magukat, hogy még mindig a bejárati ajtóban ácsorognak.

Két nap elteltével a nő üzenetet kapott az Ebayen, melyben Adrian randira hívta őt. A nő egy ideje már szingli volt, és rákos édesapját gondozta otthon, így kissé tartott attól, hogy újra randizzon, ám végül elfogadta a meghívást. 

Monique Frankel és férje, Adrian

9 hónappal később, Monique 30. születésnapján Adrian megkérte a kezét. Nem egészen egy évvel később összeházasodtak. Azóta két lányuk született.

A pár idén ünnepelte tizedik házassági évfordulóját. Monique azt mondja, Adrian ma is ugyanolyan romantikus, mint a megismerkedésük idején.

A házassági évfordulóra Adrian bonbonnal lepte meg feleségét, ám a doboz nem csupán csokoládét rejtett. A megtisztított eljegyzési és a jegygyűrűje mellett egy örökkévalóságot jelképező, drágakövekkel díszített „eternity” gyűrűt is talált benne, melyben egy-egy színes kő utal a két lányukra. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top