Család

36 óra alatt szerveztek álomesküvőt a halálos beteg menyasszonynak

Mindössze harminchat óra alatt szervezeték barátai az esküvőt a halálos beteg nőnek, aki néhány nappal a menyegző után el is hunyt.

A 36 éves Tasha Burton november 27-én költözött be a hospice-házba, majd november 28-án férjhez ment gyermeke apjához, Daniel Corley-hez. A pár már három éve volt együtt, közben született egy fiuk, aki most 19 hónapos. Az anyánál 2017 októberében diagnosztizálták a vastagbélrákot, ami az orvosi kezelések ellenére hamar áttétet képzett a nő tüdején, máján és nyirokcsomóiban. Végül az orvosok azt mondták neki, hogy csupán két hete van hátra.

Ekkor Tasha legjobb barátja, Kat Leyden elhatározta, hogy álomesküvőt szervez a párnak. Ehhez a Facebookon vette fel a kapcsolatot az Esküvő Kívánságra Alapítvánnyal, a szervezésben pedig a barátok és a családtagok segítettek szinte erejükön felül.

Terminally-ill mother who was given dream wedding in 36 hours dies one week later - SWNS

A terminally-ill mother has died just days after friends organised her dream wedding in just 36 hours. Tasha Burton, 36, was admitted to a hospice on 27 November at 10am and at 1pm on 28 November she and fiance, Daniel Corley, walked down the aisle.

A harminchat óra alatt megszervezett esküvőt a St. Francise hospice-házban tartották, a pár a folyosón James Arthur Say You Will not Let Go című dalára vonult végig.

A szertartás után Tasha azt mondta, lenyűgözte az emberek nagylelkűsége és az, hogy 36 óra alatt sikerült megszervezni az esküvőt. „Nagyon boldog voltam. Mindig is álmodtam arról, hogy összeházasodunk, ez ma végre valóra vált, ezt köszönöm mindenkinek.” Daniel azt mondta, hogy ez volt a legcsodálatosabb nap az életében, és nem hiszi, hogy valaha látta volna ilyen szépnek Tashát.

Sajnos az orvosoknak igazuk lett, Tasha az esküvő után egy héttel elhunyt.

SWNS

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top