Család

Méhlepényből készít arckrémet és smoothie-t a szülésznő

Állítólag nagyon egészségesek a placentából készült termékekek.

Egy ausztrál szülésznő évente 3 millió forintnak megfelelő bevételhez jut azzal, hogy méhlepényből készít különböző termékeket. A Melbourne-ben élő Ciara Noble két éve vágott bele a különös vállalkozásba, de azt mondja, nagyon jók a vásárlói visszajelzések.

Néhány ember talán elfordul tőle, de a méhlepény természetes és csodálatos dolog. Ez a szerv 9 hónapig életben tartotta a babádat

– mondta a 23 éves nő.

Szerinte sok nő nem akar tudni a placentáról, egyszerűen kidobják, pedig sokkal jobban járnának, ha visszajuttatnák a testükbe.

Ciara ezért többféle terméket is készít. A legnépszerűbb a kapszulába zárt méhlepény, amely állítólag segít az energiaszintek helyreállításában és a hormonproblémákon, csökkenti a szülés utáni vérzést és serkenti a tejképződést.

De készít méhlepényes smoothie-t is, amelyben a nyers placenta mellett kókuszvíz és gyümölcs van. Aki pedig tart az ízétől, ízesített változatokban is kérheti.

A termékpaletta azonban nem merül ki ennyiben: van méhlepényes arckrém, valamint vannak placentát ábrázoló képek is, amelyek valódi méhlepények lenyomatai.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top