Család

Karácsonykor tudta meg a 11 éves kisfiú, hogy örökbe fogadják – megható videó

Könnyekben tört ki, amikor rájött, hogy ő lesz az új családtag.

Megható videó készült arról, ahogy egy 11 éves kisfiú karácsonykor megtudja, hogy örökbe fogadják. Leah Kiphart úgy döntött, hogy befogadják hétfős családjukba az unokaöccsét, aki borzasztó körülmények között él a vér szerinti szüleivel.

A felvételen az látszik, ahogy Carter Wyles a nagynénje ohiói otthonában bontogatja az ajándékait. Az egyik dobozban egy családi fénykép és egy kézzel írt cetli rejtőzött, amelyen ez állt:

Carter, ez a legfrissebb fotó a családunkról. Mindannyian azt szeretnénk, ha a következőn már te is szerepelnél, és a családunk tagja lennél. Carter, szeretnél Kiphart lenni, leszel a fiunk és a testvérünk? Szeretünk.

A kisfiú nem tudta végigolvasni a szöveget, mert amikor rájött, miről van szó, könnyekben tört ki, majd a nagynénje odament hozzá, és megölelte újdonsült fiát.

Leah Kiphart azt mondta, egyáltalán nem tervezték túl a bejelentést, előző nap döntötte el a család, hogy örökbe fogadják a fiút.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top