Család

Szívszorító levelet vitt a menhelyre a kutya, akitől megvált a gazdája

A gazdája hajléktalanná vált, és nem tudta tovább etetni a kedvencét.

Szívszorító levéllel a nyakában kóborolt az aranyos, de csontsoványra fogyott kutya, akit később egy wilmingtoni, Delaware állambeli állatmenhely fogadott be.

A kutya nyakában egy kis táska volt, amelyben egy kézzel írt üzenet lapult. Ez állt a papíron:

Legyenek szívesek, vigyázzanak Skyra. Hatéves és barátságos. Én már nem tudom a gondját viselni. Hajléktalanná váltam, és nem tudom etetni. Nem beteg, csak éhes, és nagyon barátságos. Kérem, keressenek neki egy otthont.

Az állatvédők szerint Sky nagyon kedves kutya, néha kissé félénk, de nagyon érdeklődik a többi kutya iránt. Ráadásul jól viseli a hatalmas médiafelhajtást is.

A hír után természetesen rengetegen jelentkeztek, hogy örökbe fogadnák a kutyát. Előbb azonban meg kell erősödnie, csak utána keresnek neki új otthont.

A menhely az eset kapcsán megjegyezte, hogy senki se hibáztassa Sky hajléktalanná vált gazdáját. Valószínűleg neki volt a legnehezebb meghozni a döntést, de a kutya érdekeit tartotta szem előtt. Igaz, ha megkeresi az állatvédőket, valahogyan biztos segítettek volna neki.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top