Család

Hármas ikrei születtek a hármas ikernek

A Norvégiában élő magyar anya csak a szülés után tudta meg, milyen lesz a nemek eloszlása.

Judit és nővérei, Zsófi és Szilvi hármas ikerként látták meg a napvilágot Csepelen. Most mindannyian Norvégiában élnek. Hatalmas volt a meglepetés, amikor nyáron kiderült, hogy Judit hármas ikreket vár.

A három csöppség nemrégiben született meg. Judit és párja, Glenn csak a szülés után tudta meg, milyen lesz a nemek eloszlása, minden orvos mást mondott.

Végül két kisfiú és egy kislány érkezett. A legnagyobb baba, Filip 2800, a középső, Amelia 1522, a legkisebb, Henrik pedig 1488 grammal született – írja a Blikk.

A csöppségek a 34. hét betöltése után jöttek világra császármetszéssel, mert az orvosok úgy látták, a legkisebb babának nem jut elegendő tápanyag.

A két kicsi ügyesen eszik cumisüvegből, Filip azonban csak szondából enne, de az orvosok szerint ez rendben van. Egy hónapig még biztosan a kórházban kell maradniuk.

A kicsik életébe bárki beleshet, ugyanis a büszke testvérek Instagram-oldalt indítottak mindennapjaikról.

Csak minden 6400. terhességre jut egy hármas iker, de ami Judittal történt, az sokkal ritkább. Egy kutató szerint 1 a 6 millióhoz az esélye. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top