Család

Észre sem vette a férj, hogy a felesége megszült a kocsi hátsó ülésén

Az apukát túlságosan lekötötte a forgalom, az anyuka pedig szinte egy hang nélkül szülte meg a kisbabájukat.

„A hipnoszülés órákon sokat mondták, hogy vizualizáljam az ideális szülést. Természetesen nem a kocsi hátsó ülését képzeltem el!” – meséli a 35 éves Sonal Vata, aki nemrég adott életet első gyermekének, egy Mihan nevű kisfiúnak. Az Angliában élő indiai nő és férje, Vik épp a kórházba tartottak, mikor a nőnél a hátsó ülésen megindult a szülés.

Sonal és férje jógaórákon és hipnoszülés tanfolyamon készültek a szülésre – Sonal szerint ezeknek köszönheti, hogy meg tudta őrizni a nyugalmát, mikor elkezdődtek a fájások. Sőt, az anyuka olyan nyugodt és csendes maradt, hogy a forgalommal elfoglalt férjének az sem tűnt fel, mikor kibújt a gyerek.

„Természetes szülést akartam, ezért tanultam a légzőgyakorlatokat és a mindfulness technikát” – fűzi a történtekhez Sonal. Igaz, a köldökzsinórral nem tudtak mit kezdeni, de szerencsére hamar a kórházba értek, ahol stabilizálták a baba állapotát.

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top