Család

DIY: 3 otthon is elkészíthető, kreatív játék gyerekeknek

Ha azt szeretnénk, hogy gyerekünk szép csendben és kreatívan elfoglalja magát, amíg mi ebédet főzünk… .nos, akkor meg kell mutatnunk neki az idevezető utat. Készítsünk mi is otthon vicces és kreatív játékokat egyszerűen!

Különösebb ebben a digitális világban fontos, hogy különféle trükkös játékokkal előcsaljuk kreativitásukat, stimuláljuk gondolkodásukat. Hiszen a tévéből, a tableten keresztül szinte mindent készen kapnak, csak nyomogatniuk kell a képernyőt.

Légy kreatív!

Mutatunk három könnyen elkészíthető játékot, aminek a kicsik biztosan nagyon örülnek majd. Ha van kedved és persze türelmed, akkor együtt is belevághattok az elkészítésbe.

Lisztfigura

Szükség lesz hozzá egy lufira és lisztre. A lufi száját egy liszttel teli üvegre húzzuk, majd megfordítva a lisztet a lufiba rázzuk. Megkötjük a lufi száját, és jöhet a dekoráció. Élvezet lesz nyomkodni a gyurmaszerű figurát.

Liszt figura - Kreatív ötletek gyerekeknek

Mókás, formázható figurákat készíthetünk kevés liszt és egy lufi felhasználásával a gyerekek nagy örömére. Mutatjuk is hogyan. 🙂 Weboldal: http://manokucko.hu Facebook: https://www.facebook.com/manokucko/ Pinterest: https://www.pinterest.com/manokucko/

Spatulapuzzle

Használhatunk jégkrémpálcikákat is, a lényeg, hogy szélesebb, lapos fapálcikák legyenek. Tegyük őket szorosan egymás mellé, és rajzoljunk rájuk egy figurát. Összekeverve szuper puzzle.

puzzle con stecchi gelato

Questi Puzzle con stecchi gelato sono semplicissimi e veloci da preparare, perfetti come gioco da ristorante o attività da fare a casa quando servono quei 10 minuti di gioco tranquillo!

Szívószálhernyó

Egy hajlítható szívószálat hosszanti irányban, a harmonikáig félbevágunk. Bevagdossuk a harmonika csíkjait is. A „farokrészt” visszahajtjuk a szívószál csövébe, és megrajzoljuk a hernyó szemeit.

How to make beautiful caterpillar from straws

Today I'm happy to show How to make caterpillar from straws. This is my first video please like share comment for inspires me to make great videos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top