Család

Szexi fotósorozattal ünnepelte a válását a 47 éves nő

„Viszlát, fiúka!” – üzente volt férjének a háromgyerekes dél-karolinai asszony, aki a képekkel szerette volna bebizonyítani, hogy negyven felett is van élet.

Szexi fotósorozattal ünnepelte a válását egy 47 éves dél-karolinai nő – írja a Yahoo Lifestyle. A Gray Courtban élő Marie Lollis már három éve külön él a férjétől, de a válást csak idén márciusban mondták ki. Marie ugyan már továbblépett – a különköltözés óta egy másik férfival jár –, mégis szeretett volna megemlékezni arról, hogy hivatalosan is véget ért 13 évig tartó házassága. „Alaposan végigondoltam a dolgot, aztán megkértem a sógornőmet, aki fotós, hogy csináljunk egy »elvált díva« sorozatot” – mondta a lapnak.

Fotók: Facebook / Tiltin’ My Lens Photography

Marie a Pinteresten keresett inspirációt a képekhez, de mivel nem igazán tetszettek neki a divatos Trash the Dress képek, amelyeken elvált nők rituálisan elpusztítják a menyasszonyi ruhájukat, úgy döntött, inkább egy pikáns fényképsorozattal ünnepel. „Nem haragudtam a férjemre, feldobott voltam” – mesélte.

Miután összeszedett néhány mintául szolgáló fotót, megkérte a barátnőit a Facebookon, hogy adjanak neki kölcsön szexi ruhákat a fotózáshoz. „Nagyon sokan segítettek, az egyik középiskolai barátnőm például, akivel húsz éve nem beszéltem, egy combközépig érő csizmát ajánlott fel” – lelkendezett.

Március 23-án a háromgyerekes Marie, a bátyja, Adam és a sógornője, Natasha elmentek a gyönyörű Cedar Falls Parkba, hogy elkészítsék a képeket. „Az egész fotózást végignevettük. A bátyám a kamera mögött táncolt” – emlékezett vissza Marie.

Persze, nem mindenkinek tetszettek a képek. „Voltak, akik nem csípték, hogy sortban álltam a kamera elé – de nem akartam nadrágot húzni – mondja. – De voltak olyanok is, akiket inspiráltak a képeim, egy nő azt mondta nekem, hogy segítettek neki kilépni egy abuziv kapcsolatból.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top