Család

Meghan hercegné nem hajlandó a szülése napján fotósok elé állni

Amit Diana és Katalin megtett, arra Meghan nem hajlandó.

A brit királyi család egy újabb, több évtizedes hagyományával készül szakítani Meghan hercegné. Mint ismeretes, Diana hercegné és Katalin hercegné minden szülése után alig néhány órával már makulátlan külsővel, férje oldalán, karjában újszülöttjével pózolt a St. Mary’s kórház lépcsőjén a kint várakozó fotósoknak és tévéstáboknak, Meghan azonban nem hajlandó erre. És ha valamit, hát ezt meg is lehet érteni.

(Getty Images)

Meghan hercegné személyesebb, normálisabb szülést szeretne, és a gyermekére akar koncentrálni a szülése napján, anélkül, hogy rajta lenne a nyomás, hogy tökéletesen kell kinéznie a kamerák előtt – mondta Emily Andrews királyi tudósító a The Sunnak.

Omid Scobie amerikai kommentátor szerint Meghan feminista szemléletmódjával is ellenkezik, hogy pár órával a szülést követően megjelenjen a nyilvánosság előtt.

Arról, hogy a hercegné végül hol hozza majd világra a gyermekét, a sajtóban is számos különféle verzió kering. Ha valóban nem a St. Mary’s kórházat választja, akkor a legvalószínűbb, hogy a baba a Firmley Park Kórházban látja majd meg a napvilágot, ugyanott, ahol Harry herceg nagynénje, Zsófia wessexi grófné szülte mindkét gyermekét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top