Család

Egyéjszakás kalandnak indult, férj lett belőle

Egy ötgyerekes anya vallomása, aki szingliként élvezte a szexet, és sok egyéjszakás kaland után az egyikről kiderült, hogy az igaz szerelemmel bújt ágyba.

Chloe Summers nem szégyenli a szingli életét, tudja, hogy sokan megbélyegzik érte, de imádta az egyéjszakás kalandokat, és kereste az alkalmat a szexre, amikor fiatal és független volt.

„Gyermektelen, vibráló nő voltam, aki bármikor belement egy egyéjszakás kalandba, ha tetszett neki egy férfi. Csak a saját szexuális kielégülésem érdekében. Valójában a férjem is egy ilyen egyéjszakás kalandnak indult, most meg már hat év házasság és öt gyerek van mögöttünk, és nem töltöttünk külön egyetlen napot sem a kalandos éjszakánk óta.

Nincs mit csodálkozni azon, hogy még mindig kitart mellettem a férjem a múltam ellenére. Ugyanis pontosan tudja, hogy olyan nőt vett el, aki nem nem nyomja el a szexuális szükségleteit.

Tudja, hogy nincs különbség a férfi és női egyéjszakás kaland között, csak a férfiakat megtapsolják, a nőket meg elítélik érte. Pedig ez a 21. század, igazán lehetnénk már felvilágosultabbak.

Az egyéjszakás kaland nem arról szól, hogy elveszted a fejed és az önkontrollt. Arról szól, hogy élvezed a szexualitást egy másik felnőtt emberrel közös megegyezéssel úgy, hogy nem foglalkozol a társadalmi szemellenzős ítélkezéssel.

egyéjszakás kaland házasság

Képünk illusztráció – Forrás: Unsplash/Pablo Heimplatz

Ha egy férfi tiszteli a nőt mint egyenrangú embert, akkor nem fogja félredobni azért, mert az első randin lefekszik vele. Mert az a férfi, aki megalázza vagy elítéli szex után a nőt, az nem férfi egyáltalán.

Egy egyéjszakás kalandban két egyenlő felnőtt ember vesz részt, mindketten beleegyeznek a szexbe, amiben nincs semmi szégyellnivaló, csak két ember vágyai találkoznak, és ez csak erre a két emberre tartozik.

Az is elterjedt tévhit, hogy egy nő, aki alkalmi szexre adja a fejét, biztos nem tiszteli saját magát eléggé. És biztos feladta, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Szó sincs erről!

Friss hír: a nőknek is vannak szexuális igényeik, szeretik a szexet, és élvezni akarják. Igen, nem feltétlenül tartogatják a szüzességüket az igazinak, de hát nem is a 18. században élünk, hogy ezért elítéljünk bárkit.

Akkor is ezt mondanám, ha az én egyéjszakás kalandom nem alakult volna úgy, hogy öt gyerekem van tőle, és hűséges társat kaptam a személyében. Volt több egyéjszakás kalandom előtte, de nincs miatta lelkifurdalásom, vagy nem érzem magam kevesebbnek tőle. A férjem is tudja, hogy aktív szexuális életem volt előtte, és hogy nem szégyenlem a múltamat. Mert semmi rossz nincs abban, hogy szingliként felfedeztem a szexualitásomat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top