Család

Ezt a témát hozd fel az első randin!

Az első randin nem kell mindenféle nehéz témát érinteni, a lényeg a könnyed, laza szórakozás.

Nem azzal nyitunk az első randin, hogy az élet nagy problémáit kibeszéljük, hanem megpróbáljuk egy kicsit megismerni egymást. Minimum annyira, hogy el tudjuk dönteni, akarjuk-e, hogy legyen folytatás.

James Allen Hanrahan párkapcsolati tanácsadó ebben a szellemben a következő témákat ajánlja első randis beszélgetésre.

1. Hobbik

Lehet, hogy közhelyesen hangzik, de egyrészt fontos információkat adhat magáról, ha mesél a hobbijáról, másrészt, ha te is beszélsz a saját hobbidról, akkor ötletet adhatsz neki, hova vigyen a következő randin. Így azt is elkerülheted, hogy kérdezgetni kelljen, mert a hobbi témája pont az, amibe kockázat nélkül bekapcsolódhat, és mesélhet magáról.

első randi beszélgetés

Képünk illusztráció (Forrás: iStock)

2. Ételek

Egy másik könnyed téma, amivel oldhatod a kezdeti a zavart, és egyszerű róla beszélgetni, hiszen mindenkinek vannak kedvenc ételei, így akár még találhattok is egy újabb közös pontot, amiben egyeztek. Ráadásul újabb tippet kaphat a randipartnered, hogy a második randin milyen vacsorára vigyen. Az étel pont annyira komolytalan téma, mint a hobbi, márpedig egy első randin semmi szükség a komolyságra.

3. Mondd el, miért érzed jól magad

Ha tetszik a partnered, akkor add tudtára, mennyire jól érzed magad a társaságában. Beszélj neki arról, hogy milyen jó, hogy elhívott randizni, mennyire tetszik az a hely, amit kitalált, szituációtól függően nyugodtan bókolj neki azzal, hogy elmondod, milyen érzéseket kelt benned a helyzet.

Ne feledd, hogy mindketten ugyanazt várjátok egy első randitól: meg akarjátok nézni magatoknak a másikat és kideríteni, működik-e köztetek a kémia. Ezt pedig a legegyszerűbb témákkal tudjátok a legjobban tesztelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top