Család

Ellen DeGeneres kipakolt: szexuálisan zaklatta a mostohaapja

Amerika kedvenc műsorvezetője David Letterman show-jában nyíltan vallott arról, hogy tinédzserkorában milyen borzalmakat kellett átélnie.

Ellen DeGeneres David Letterman Netflixen futó My Next Guest Needs No Introduction című műsorában hosszasan mesélt arról, hogy a mostohaapja tinédzserkorában szexuálisan bántalmazta – írja a CNN híre alapján a 24.hu.

Fotó: Charley Gallay / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Az Ellen DeGeneres Show Emmy-díjas műsorvezetője elmondta: a zaklatás azután kezdődött, miután édesanyját mellrákkal diagnosztizálták. A sztár szerint mostohaapja ezután minden alkalmat megragadott, hogy „megvizsgálja a melleit, nincs-e benne csomó”.

DeGeneres először 2005-ben beszélt nyilvánosan erről a traumatikus élményéről, de Letterman műsorában még részletesebben mesélt arról, amit át kellett élnie. „Igazán borzasztó történet, és csak azért megyek bele a részletekbe, mert azt akarom, hogy más lányok, ne engedjék, hogy bárki ezt megtegye velük” – mondta a műsorvezető.

A sztár azt mondja, a mai napig dühös magára, mert annak idején nem volt képes kiállni magáért. Anyjának évekig nem tudta elmondani, mi történt. „Nem lett volna szabad anyámat védenem. Magamat kellett volna védenem, de pár évig nem mondtam el neki, aztán, amikor mégis, nem hitt nekem. Még 18 évig maradt a férfival, végül azért hagyta el, mert túl sokszor változtatta meg a történetét” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top