Család

Megütötte gyermekei tanárát egy hajdúsági férfi

Olyan erővel, hogy a pedagógus elesett...

2019. március 13-án a délelőtt folyamán egy férfi az egyik hajdúnánási iskolában az ott tanuló gyermekei művészeti oktatásának díját fizette be, majd pedig megkereste az egyik pedagógust, akivel beszélni akart.

A szülő a tanárral az intézmény aulájában találkozott. Beszélgetni kezdtek, ennek során a férfi hirtelen mozdulattal, nyitott tenyérrel arcul ütötte a pedagógust, aki ennek következtében egyensúlyát vesztve az aulában lévő székeknek esett.

A sértett a bántalmazás következtében az arcán 8 napon belül gyógyuló, repesztett sérülést szenvedett. Figyelemmel azonban a sérült testtájékra, az elkövetés módjára, illetve az erőbehatás mértékére, a vádlott szándéka súlyosabb, 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására irányult.

tábla skola tenyér tanárverés bántalmazás

A kép illusztráció! (iStock)

A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség az apa ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járásbíróságon.  Az elsőfokú bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően a fenti bűncselekmények miatt a vádlottal szemben 6 hónap börtönbüntetést szabott ki, 2 évre felfüggesztve.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top