Család

Neoprénbe bújt szuperhős találta meg az elveszett jegygyűrűt

A gyűrű az eljegyzési fotózáson egy tóba pottyant, de csodálatos módon végül sikerült megtalálni.

Erica Zaworski és Stewart Myers alighanem élete végéig emlékezni fog a szombati napra. Olyan élményben volt ugyanis részük, amely már-már csodával határosnak mondható. A pár a Lake Harbor Parkban, a Michigan-tónál tartotta az eljegyzési fotózást, amikor is a menyasszony véletlenül a tóba pottyantotta szépséges gyűrűjét – derült ki az esküvői fotós Facebook-posztjából. Egészen sötétedésig keresték az ékszert, mindhiába. Félő volt, hogy örökre búcsút mondhatnak neki.

Másnap Jasmine Rogers, a fotós kiposztolta a történetet egy helyi Facebook-oldalra, reménykedve, hogy valaki a pár segítségére siet, és mit tesz a sors: rövidesen jelentkezett is a helyi tűzoltóparancsnok, Bob Gagnon. Bob felajánlotta, hogy fémdetektorral átfésüli az iszapot az eset helyszínén. Nem sokkal később az egész csapat – a jegyespár, a fotós és a tűzoltóparancsnok is a tó partján volt. Bob búvárruhában, fémdetektorral felszerelkezve szállt a vízbe, és csodák csodája, pillanatokon belül meg is találta a gyűrűt. A menyasszony pedig boldogan borult a nyakába, ez látható az alábbi videón:

Bobot azóta csak „neoprénbe öltözött lovag”-ként emlegetik.

„Nem mindennap fordul elő az emberrel, hogy visszakap egy fontos dolgot, amiről azt gondolja, egy életre elveszítette. Erre az élményre emlékezni fogunk, amíg élünk” – mondta a Fox News cikke szerint Erica.

Eljegyzés a tóparton (Fotó: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top