nlc.hu
Család

Meglett a Balatonban elveszett jegygyűrű

Elveszett Ádám jegygyűrűje a Balatonban – fémkeresős kutatót hívott, aki végül megtalálta

Több mint 300 négyzetméteres területet vizsgált át a szakember.
fémdetektor,

Már a házassága végétől tartott Niklai Ádám felesége, a babona szerint ugyanis ezt jelenti a jegygyűrű elvesztése. A karikagyűrű a férje kezéről tűnt el néhány nappal ezelőtt a Balatonban. „Balatonbogláron játszottunk a vízben, bementünk labdázni, aztán elindultunk haza. Már a 67-es úton jártunk, amikor ránéztem a kezemre és láttam, hogy a gyűrű eltűnt. Mihelyst hazaértünk, egyből elkezdtem fémkeresős szakértőket felkutatni” – mesélte a Blikknek Ádám, aki behatárolta a kutatónak a helyet, ahol elveszhetett, így volt arra esély, hogy megtalálja a fémkeresőjével.

A szakember több mint 300 négyzetméteres területet vizsgált át, végül meglett a gyűrű, így nagy volt Ádámék öröme.

„Ha nem tudjuk behatárolni, olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Ebben az esetben viszont sikerült pontosan meghatározni a területet, ami nagy segítség volt” – nyilatkozta a bulvárlapnak Zoltán, aki a fémkereső mellett GPS-t is használt a kutatás során, hogy pontosan tudja, merre járt már és milyen területet vizsgált át.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top