Család

Álmában lenyelte a jegygyűrűjét egy amerikai nő

Szerencsére az orvosoknak sikerült komolyabb beavatkozás nélkül eltávolítaniuk a gyomrából.

Álmában lenyelte a jegygyűrűjét egy amerikai nő – írja a Fox News.

A San Diegóban lakó Jenna Evans egy reggel arra ébredt, hogy hiányzik a gyűrű az ujjáról. Azt gyanítja, rémálma lehetett, és azért nyelhette le az ékszert, mert szerette volna megvédelmezni valakitől.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Jenna azonnal felkeltette a vőlegényét, Bobot, aki először el sem akarta hinni a történetet. „Aztán jó másfél óráig nevettünk, felhívtuk a mamámat, vele is sírva röhögtünk a sztorin, aztán rákerestünk a Google-ön, hogy vajon más felnőttekkel is történt-e hasonló eset” – írja a Facebookon.

Sajnos, Jennának hamar rá kellett jönnie, hogy a bizarr baleset mégsem annyira mókás, mint elsőre hitte. A vőlegényével a közeli sürgősségire mentek, ahol megröntgenezték, és megerősítették: valóban ott van a jegygyűrű a gyomrában.

„Hívtak egy gasztroenterológust, aki azt mondta, ezt bizony nem lehet a természetre bízni, ki kell venni a gyomromból” – mesélte a nő. Szerencsére egy specialistának egy relatíve egyszerű és kockázatmentes eljárással sikerült is eltávolítania a gyűrűt Jenna hasából. „Elővigyázatosságból aztán nem is nekem, hanem Bobnak adták vissza” – írta a nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top