Család

Videón, ahogy a pár megtudja, hogy végre babát várnak

Öt éve próbálkoztak sikertelenül.

Hannah Berryman és párja, Adam Fairbrass már 2014 óta szeretnének egy kisbabát. Amikor két évvel később még mindig nem esett teherbe Hannah, elkezdték egy vlogon dokumentálni a történetüket.

Tavaly decemberben végre úgy döntöttek, felkeresnek egy szakembert, aki kiderítette, hogy Hannah hormonszintje alacsony, és valószínűleg ezért nem esik teherbe. Hannah és Adam azonban nem törtek le, és belevágtak a lombikprogramba – annak borsos ára ellenére is, hiszen bármit megadtak volna egy babáért.

Májusban szerencsére megtudták, hogy az angol egészségügy fizeti a termékenységi kezelést, ami egyébként 8.500 font (mintegy 3 millió forint) lenne. És csodás módon már az első kezelés sikerrel járt. Hannah és Adam videóra vette, ahogyan meglátják a pozitív terhességi teszteket (rögtön hármat).

A megható videón egy pár másodpercnyi döbbent csend után örömkönnyekben törnek ki. Hannah elismeri, hogy kicsit szégyelli magát, mert megbánthatja azokat a követőit, akiknek még nem jött össze a baba, de tudja, hogy az ő útjuk sem volt könnyű. Jövő februárra várják a kicsit.

(Daily Mail)

Kiemelt képünk: Thisbelovedlife/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top