Család

Megszólalt a MOM Sportban elhunyt kislány anyja

Kiderült, elvették tőle a gyerekeit.

Hétfő este szörnyű hír rázta meg az országot, mikor is kiderült, hogy egy 8 éves kislány a MOM Sportközpontnál bent égett egy bódéban. A Blikknek most az édesanya nyilatkozott, elmondta, hogy két fiát elvitte a gyámügy. Hozzátette, hogy a gyerekeknek öt percük volt összepakolni a dolgaikat, és már el is vitték őket. Az édesanya rohant a polgármesterhez, hogy valami megoldást találjanak rá, hogy újra együtt lehessenek.

Mint kiderült, a tragédia előtt a három testvér a XII. kerületi Gesztenyéskertben játszott, édesanyjuk pedig alig pár utcával odébb dolgozott. A megrázó eset előtt nem sokkal a kicsik felhívták, majd rimánkodva kérték, hadd maradjanak még, amíg ő a munkahelyén van. A gyerekek ezután mentek a sportlétesítményhez. A tizenegy éves fiú és húga felment a lezárt tetőre, majd az ablakon bemásztak az ottani, használaton kívüli faházba, ahol valahogyan tüzet gyújtottak. A gyorsan terjedő lángok elől megpróbáltak kimenekülni, de a kislány az épületben rekedt. A kamasz fiúnak sikerült az utolsó pillanatban kimászni az ablakon és segítséget hívni. 

Mint azt az nlc is megírta: a tűzoltók eszméletlen állapotban hozták ki az épületből a kislányt, újraélesztését megkezdték, de már nem tudták megmenteni, a lány a helyszínen meghalt. Bátyját kórházba vitték, és kihallgatták. Az édesanya kedden az RTL-nek azt mondta, a fia azt mesélte neki, hogy a 8 éves Zselyke fel akarta gyújtani a bódét, és erről egy videót akart készíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top