Család

Könnyfakasztó videó: rég nem látott katona anyukája lepte meg a kisfiút a búvártanfolyamon

Anyja és fia karácsony óta nem látták egymást, a megható pillanat a jelenlévők szemébe is könnyeket csalt.

Vaneshyia Augustine-t, az amerikai hadseregnél dolgozó édesanyát Afganisztánba helyezték át tavaly októberben egy 9 hónapos kiküldetés miatt. Kisfiát azóta nagymamája neveli, legutóbb karácsonykor találkozott anya és fia. A 10 éves Jamari már nagyon hiányolta édesanyját, ezért a nagymama különleges meglepetés szervezett unokája számára.

Jamari éppen egy búváriskolában gyakorolta a merülést, amikor a medence szélén megjelent édesanyja, a búvároktató ekkor jelezte Jamarinak, hogy forduljon meg. Az első pillanatokban Jamari fel sem fogta, hogy édesanyját látja, majd kimászva a medencéből hatalmas ölelésekkel borult a nyakába.

Nemcsak a katona anyuka arcán jelentek meg örömkönnyek, de a résztvevők sem tudták leplezni meghatódottságukat. Ha ez nem lett volna elég nagy meglepetés, Vaneshyia egy jó hírt is hozott, hiszen mostantól gyakrabban láthatják egymást, ugyanis egy lakhelyüktől 3 órányira lévő bázisra helyezték át.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top