nlc.hu
Család

Sírva reagált az anya, amikor hazament a katona fia

Megható találkozás: titokban meglátogatta a fiatal katona az édesanyját

Az egész család titkolta az anya előtt, hogy fia hazaérkezik.
Egy fiatal katona hazalátogatott, és meglepte az édesanyját, aki könnyek között reagált

Több évnyi távollét után egy fiatal katona meglepte az édesanyját azzal, hogy titokban hazalátogatott, a könnyes találkozásról pedig megható videó került fel a netre.

A felvételen az látszik, ahogy a katona családja videós szelfit készít, és üdvözletüket küldik a fiúnak. Azt mondják a kamerába, hogy nagyon szeretik, és jó lenne, ha ott lenne velük. Az édesanya még azt is hozzáteszi, hogy „gyere haza”, amikor a semmiből hirtelen megjelenik közöttük a fia. Az anya először megrémül, nem akar hinni a szemének, aztán könnyek között öleli meg a fiát.

„A fiam, aki a tengerentúlon szolgál a hadseregben, már totyogó kora óta szeret tréfálni velem. Hosszú ideje nem láttam őt, és nagyon hiányzott…” – írta az anya az eredeti videóhoz.

Ha megható találkozások, akkor meg kell nézned azt a videót, amelyben egy kisfiú reakciója látható, miután 16 nap után felébred a kómából, és meglátja az anyukáját.

(Kiemelt kép: Instagram/monica_palao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top