Család

Új álnéven tért vissza a neten a szlovák lány, aki elcsalta a 11 éves Dorottyát

A család attól tart, hogy másokat is megpróbál behálózni a magát fiúnak kiadó 15 éves lány.

Múlt hét csütörtökön Csepelről tűnt el a 11 éves N. Dorottya. Másnap a pécsi vasútállomáson találták meg egy 15 éves kamasz társaságában, akiről akkor még mindenki azt hitte, hogy fiú. Csak az igazolványaiból derült ki a rendőrségen, hogy valójában egy érsekújvári lány, aki interneten vette rá a kislányt, hogy szökjön el a családjától.

A Blikk most azt írja, hogy Dorottya családja továbbra is attól retteg, hogy a kislányukat befolyásoló lány ismét felbukkan. Dorottya közösségi oldalait ezért jelenleg a szülei kezelik. A csepeli kislány nagynénje azt mondta a lapnak, hogy úgy tudják, a szlovák lánynál többféle gyógyszer és egy köteg euró volt.

„Sajnos, pontosan tudja, hol lakik Dorottya, de remélem, esze ágában sem lesz felbukkanni. Miután a rokonai hazavitték, az első dolga volt nevet változtatni a közösségi oldalain. Egy másik fiúnévre. Félünk, hogy bár Dorottyával végül kudarcot vallott, megpróbál egy másik kislányt behálózni”

– mondta Dorottya nagynénje.

A család azt szeretné, ha más szülők is tanulnának a hibájukból. A csepeli lány jól van, de még mindig a történtek hatása alatt áll, lehetséges, hogy szülei szakértő segítségét kérik majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top