nlc.hu
Család

Kiengedték a kórházból az öngyilkosságot megkísérlő kislányt.

Hazamehetett a kislány, aki korábban vonat elé lépett

A 11 éves gyermek azért próbált végezni magával, mert sokat bántották az iskolában.

Szeptember végén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyürén történt, hogy a vonat elé lépett egy 11 éves kislány. A mozdonyvezető időben észrevette a gyereket, többször dudált is, ám a balesetet már nem tudta megakadályozni. A kislány a gázolást túlélte, de súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították kórházba, az első hírek szerint súlyosan roncsolódott a koponyája, a bokája szilánkosra tört.

Vasúti sínek.

(Fotó: Pixabay)

Sokáig válságos volt az állapota, ám a Ripost azonban most arról számolt be, hogy egy hónappal a történtek után a lányt hazaengedik a kórházból. A lapnak a nagyapa számolt be a legfrissebb fejleményekről, elmondása szerint unokáját hétfőn vagy kedden engedik ki. A férfi azt mondta, a legfontosabb, hogy a kislány túltegye magát a történteket, hozzátette ugyanakkor, hogy nem hajlandó békülni a pedagógusokkal. A baleset után a kislány nevelője már beszélt arról, hogy unokája iskolai zaklatás áldozata volt, egészen pontosan két osztálytársat említ, akik rendszeresen piszkálták őt, a nagyapa szerint csúfolták az öltözködése miatt és többször meg is verték.

A lap úgy tudja, több plasztikai beavatkozás vár még a kislányra és a jövőben egy másik iskolába fog járni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top