nlc.hu
Család

Megszólalt a vonat elé ugró 11 éves gyürei kislány

„A családra gondoltam” – megszólalt az iskolai zaklatás miatt vonat elé ugró 11 éves kislány

Felépült a 11 éves kislány, aki pár hónapja szándékosan a vonat elé lépett az iskolai zaklatások miatt.
Sínek egy száguldó vonat előtt

Mi is beszámoltunk arról, hogy tavaly szeptember végén egy 11 éves gyürei kislányt elgázolt a vonat. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, és már akkor felmerült, hogy szándékosan léphetett a vonat elé. Vanda azóta felépült, és a Borsnak beszélt a történtekről.

„Butaságot követtem el, de megígértem a családnak, hogy soha többé nem teszek hasonlót” – kezdte a lány, akit csecsemő kora óta a nagyszülei nevelnek. Azt mondta, „sulis dolgok miatt” követte el a tettét, társai pedig „amiért csak tudták”, bántották az iskolában. Olykor eszébe jut a baleset és a két hónapig tartó kórházi kezelés.

Arra is jól emlékszem, hogy csak a családra gondoltam, mielőtt a vonat elé léptem.

Bántalmazói máig nem kértek tőle bocsánatot, igaz, a nagyszülei néhány hete átíratták a kisvárdai iskolába. Ott jobban érzi magát, és máris talált új barátokat.

A baleset miatt Vandának újra szemüveget kell hordania, mert a gázolás során olyan erejű ütés érte a fejét, ami a látására is hatással volt. De nagy valószínűséggel teljesen felépül. Viszont lehetséges, hogy visszakerül az édesanyjához, aki beadta a követelését a bíróságra, és akár már napokon belül döntés születhet.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top